Vacatures i.v.m. opening nieuwe PG afdeling

Aqua Viva is een modern woon-/zorgcomplex in Nijmegen (wijk Brakkenstein) dat eind 2016 is geopend. Wij bieden huisvesting, verzorging en verpleging (zowel Somatiek als PG) aan mannelijke religieuzen en aan reguliere bewoners. Aqua Viva  is klein en overzichtelijk. Er werken ongeveer 90 enthousiaste en betrokken medewerkers. We kennen elkaar en dat geeft een bijzonder huiselijke sfeer. Het is een bijzonder huis omdat we hechten aan onze oorspronkelijke waardes als respect, betrokkenheid, gelijkheid en solidariteit en ook op die wijze met elkaar om willen gaan. We bieden menslievende zorg aan ouderen die comfortabel en veilig willen wonen en we hebben de aandacht voor cultuur en spiritualiteit hoog in ons vaandel staan. Omdat we niet alleen een verpleeghuis zijn, maar ook zorg en dienstverlening bieden aan anderen die in ons huis wonen, hebben we ruimte om extra formatie in te zetten om onze ambities waar te maken.

Daarvoor hebben we jou wel nodig!

Vanwege deze groei zijn we voor onze teams Zorg & Welzijn, op zoek naar:

Verpleegkundigen

Verzorgende IG

Helpenden

Wervingsavond in Kerstsfeer

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur nu alvast je sollicitatie of kom naar onze wervingsavond (volledig in Kerstsfeer, met kerstman, vuurkorf, warme chocolademelk en meer) op dinsdag 18 december, van 17.00 tot 20.00 uur in het restaurant van Aqua Viva.

 

Neem voor meer informatie gerust contact op met onze team coaches zorg,

Yvonne van der Veerdonk (06-1874 2411) of Wendy Lemmers (06-1874 2408)

 

Je kunt je sollicitatie richten aan: Wendy de Haas, Secretariaat directie en Zorg & Welzijn, Heyendaalseweg 290, 6525 SM Nijmegen, of via e- mail: wdehaas@aquaviva.nl

Voor nadere informatie over ons huis: www.aquaviva.nl

Kijk ook eens op: https://www.nrpguldenfeniks.nl/hall-of-fame/jaargangen/2018/gebiedstransformatie/de-kloostertuin-1/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *