Vacature gastvrijheidsmedewerker

Vacatures gastvrijheidsmedewerker (20 tot 24 uur)

Op zoek naar een baan waarin je een steentje bijdraagt aan het welzijn van de ouder wordende medemens. Dan is dit je kans. Aqua Viva is op zoek naar gastvrijheidsmedewerkers voor de huiskamers voor zowel de PG afdeling als de Somatische afdeling. Deze nieuwe functie zet Aqua Viva in om het welzijn van haar cliënten nog verder te verbeteren. Een zorgachtergrond is niet nodig, affiniteit met en enige kennis van de ouder wordende medemens zeker.
Als gastvrijheidsmedewerker sta je dicht bij de cliënt en de familie. Jouw werk is in de huiskamer en de keuken waar het dagelijks leven zich veelal afspeelt. Je houdt je huis op orde, biedt activiteiten aan (waarbij je je ook kunt laten inspireren door onze activiteitenbegeleiders), die kunnen variëren van het samen lezen van een krant, een spelletje doen, bewoners betrekken bij alledaagse zaken in de woning. Maar ook, afhankelijk van de behoefte van de cliënt, het ondersteunen bij de maaltijd, de was mee vouwen etc. Kortom, eigenlijk het voeren van een “huishouding”.

Je maakt deel uit van een vast team en met vaste uren (ochtend blok/namiddag blok). Welk team en hoeveel uren hangt af van jouw mogelijkheden. De zorg gaat 7 dagen per week door, ook in deze functie werk je volgens rooster met daarin ook weekenden en gedeelte van de avonden.
Wij zoeken gastvrijheidsmedewerkers die het welzijn van de cliënt centraal zetten, oog hebben voor zijn of haar behoefte en affiniteit hebben met de oudere wordende medemens. Verder beheers je de Nederlandse taal, ben je representatief, kun je goed luisteren en samenwerken, heb je een talent voor het huishouden en ben je sociaal vaardig, creatief om bij al jouw werkzaamheden jouw bewoners te betrekken, familie zich welkom te laten voelen en in het omgaan met het onverwachte. Aqua Viva biedt je scholing aan ter ondersteuning van je functie. Functie is ingedeeld in FWG 15.

Neem voor meer informatie gerust contact op met onze team coaches zorg, Yvonne van der Veerdonk (06-1874 2411) of Wendy Lemmers (06-1874 2408)

Je kunt je sollicitatie richten aan: Wendy de Haas, Secretariaat directie en Zorg & Welzijn, Heyendaalseweg 290, 6525 SM Nijmegen, of via e- mail: wdehaas@aquaviva.nl
Voor nadere informatie over ons huis: www.aquaviva.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *