Vacature Helpende niveau 2 (24 uur)

Onlangs hebben we onze derde kleinschalige afdeling PG geopend en kennen we een groei op onze somatische afdeling. Om onze ambities van méér dan wonen met zorg te kunnen blijven realiseren zijn we op zoek naar jou als nieuwe collega!

Aqua Viva is een modern woon-/zorgcomplex in Nijmegen (wijk Brakkenstein) dat eind 2016 is geopend. Wij bieden huisvesting, verzorging en verpleging (zowel Somatiek als PG) aan mannelijke religieuzen en aan reguliere bewoners. Aqua Viva is klein en overzichtelijk. Er werken ongeveer 90 enthousiaste en betrokken medewerkers en ruim 25 eveneens betrokken vrijwilligers. We kennen elkaar en dat geeft een bijzonder huiselijke sfeer. Het is een bijzonder huis omdat we hechten aan onze oorspronkelijke waardes als respect, betrokkenheid, gelijkheid en solidariteit en ook op die wijze met elkaar om willen gaan. We bieden menslievende zorg aan ouderen die comfortabel en veilig willen wonen en we hebben de aandacht voor cultuur en spiritualiteit hoog in ons vaandel staan. We hebben de keuze gemaakt om de overstap te maken naar het model van de positieve gezondheid en investeren in belevingsgericht werken.

Daarvoor hebben we jou wel nodig!

Vanwege deze groei zijn we voor onze teams Zorg & Welzijn, op zoek naar:

Helpende niveau 2 (24 uur)

Neem voor meer informatie gerust contact op met onze team coaches Zorg & Welzijn,

Yvonne van de Veerdonk (06-1874 2411) of Wendy Lemmers (06-1874 2408)

Je kunt je sollicitatie richten aan: Wendy de Haas, secretariaat directie en Zorg & Welzijn, Heyendaalseweg 290, 6525 SM Nijmegen, of via e- mail: wdehaas@aquaviva.nl

Voor nadere informatie over ons huis: www.aquaviva.nl

Kijk ook eens op: https://www.nrpguldenfeniks.nl/hall-of-fame/jaargangen/2018/gebiedstransformatie/de-kloostertuin-1/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *