Vacature Medewerker Refter & Restaurant

Voor onze afdeling Keuken, Refter & Restaurant zijn wij op zoek naar kandidaten voor 2 vacatures voor

Medewerker Refter & Restaurant

8 uur / vaste dag in de week / om de week een weekenddag.

Ben jij een enthousiaste, stressbestendige, communicatief vaardig en sociaal ingestelde collega met ook nog enige kennis van de horeca. Ben je ook een beetje flexibel en kun je af en toe ook iets meer werken (gedurende vakanties en/of ziekte maximaal 16 uur) ? Heb je íets met de ouderenzorg en vind je werken in een team verband plezierig ? Dan zijn we op zoek naar jou.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het helpen van de religieuze bewoners tijdens het ontbijt, diner en het souper in onze refter. Daarnaast assisteer je bij het wegweken van de afwas, en kun je ook worden ingezet in ons Restaurant De Drukkerij,  waar dagelijks mensen vanuit de wijk en aangrenzende appartementen komen eten.

Arbeidsvoorwaarden  conform cao VVT.

Voor verdere informatie is te verkrijgen bij dhr. P. Gijsbers. Telefoon: 024-3529168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *