Vacature voor een Instellingskok

Aqua Viva is een modern woon-/zorgcomplex in Nijmegen (wijk Brakkenstein) dat eind 2016 is geopend. Wij bieden huisvesting, verzorging en verpleging (zowel Somatiek als PG) aan mannelijke religieuzen en aan reguliere bewoners. Aqua Viva  is klein en overzichtelijk. Er werken ongeveer 90 enthousiaste en betrokken medewerkers. We kennen elkaar en dat geeft een bijzonder huiselijke sfeer. Het is een bijzonder huis omdat we hechten aan onze oorspronkelijke waardes als respect, betrokkenheid, gelijkheid en solidariteit en ook op die wijze met elkaar om willen gaan. We bieden menslievende zorg aan ouderen die comfortabel en veilig willen wonen en we hebben de aandacht voor cultuur en spiritualiteit hoog in ons vaandel staan. Binnen de restauratieve dienst werken we met 10 medewerkers samen; 3 koks én 7 medewerkers voor ons restaurant en de refter van het huis. Om dit collegiale team te versterken zoeken we een

Instellingskok

dienstverband 24 uur per week

Je bereidt zelfstandig kwalitatief goede warme en koude maaltijden voor en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van onze keuken. Uiteraard draag je mede zorg aan de opruim- en schoonmaak werkzaamheden in onze zeer moderne keuken.

Wat breng je mee ?

  • Je bent bevlogen, enthousiast en collegiaal,
  • Je hebt een diploma instellingskok en ervaring met diëten.
  • Je vindt het draaien van weekenddiensten vanzelfsprekend en hebt kennis van HACCP .
  • Als je enige jaren ervaring hebt in een instellingskeuken of de horeca zouden we dat in ieder geval heel fijn vinden.

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VVT, na een tijdelijk dienstverband van één jaar is een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk.

Informatie over het huis zie www.AquaViva.nl

Inlichtingen worden verstrekt op werkdagen door Dhr. Paul Gijsbers, Teamcoach restauratieve dienst, telefoonnummer  024-3838485.

Uw schriftelijke sollicitatie kunt u, binnen 10 dagen, eveneens richten aan Paul Gijsbers, Heyendaalseweg 290, 6525 SM Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *