Vacatures Verpleegkundigen (FWG 45) Verzorgenden 3 IG (FWG 40) Helpenden (FWG 25)

Begin dit jaar hebben we onze derde kleinschalige afdeling PG geopend en kennen we een groei op onze somatische afdeling. Om onze ambities van méér dan wonen met zorg te kunnen blijven realiseren zijn we op zoek naar jou als nieuwe collega!
Aqua Viva is een klein, maar bijzonder woon-/zorgcomplex in Nijmegen (wijk Brakkenstein) dat eind 2016 is geopend. Wij bieden huisvesting, verzorging en verpleging (zowel Somatiek als PG) aan mannelijke religieuzen en aan een toenemende groep reguliere bewoners. Aqua Viva  is klein en overzichtelijk. Er werken ongeveer 90 enthousiaste en betrokken medewerkers en ruim 25 eveneens betrokken vrijwilligers. We kennen elkaar en dat geeft een bijzonder huiselijke sfeer. Het is een bijzonder huis omdat we hechten aan onze oorspronkelijke waardes als respect, betrokkenheid, gelijkheid en solidariteit en ook op die wijze met elkaar om willen gaan. We bieden menslievende zorg aan ouderen die comfortabel en veilig willen wonen en we hebben de aandacht voor cultuur en spiritualiteit hoog in ons vaandel staan. We hebben de keuze gemaakt om de overstap te maken naar het model van de positieve gezondheid en investeren in omgevingsgericht werken. Om onze ambities waar te maken, hebben we jou wel nodig!

Voor de PG afdeling (drie maal 8 bewoners) en de afdeling Somatiek (tot maximaal 50 bewoners), willen we graag met jou in gesprek voor de functies van  

Verpleegkundigen (FWG 45) lees meer in de: Verpleegkundige (taakomschrijving)

Verzorgende 3 IG (FWG 40) lees meer in de: Verzorgende IG (taakomschrijving) 

Helpenden (FWG 25) lees meer in de: Helpende (taakomschrijving) 

Onze groei vereist ook van ons dat we ons verder ontwikkelen in de functie van verpleeghuis; we hopen dat jij aan die ontwikkeling een steentje zult willen bijdragen. Met jouw deskundigheid, met jouw enthousiasme onderscheid jij je en kun jij een bijdrage leveren in die verdere ontwikkeling. Daarom zoeken we ook kandidaten die ervaring hebben in de ouderenzorg.

Neem voor meer informatie gerust contact op met onze team coaches zorg,

Yvonne van der Veerdonk (06-1874 2411) of Wendy Lemmers (06-1874 2408)

Je kunt je sollicitatie richten aan: Wendy de Haas, Secretariaat directie en Zorg & Welzijn, Heyendaalseweg 290, 6525 SM Nijmegen, of via e- mail: wdehaas@aquaviva.nl

Voor nadere informatie over ons huis: www.aquaviva.nl; daar vind je ook de uitgebreide omschrijving van de beide functies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *