Waarom CarenZorgt?

Aqua Viva vindt het van groot belang dat er contact is tussen cliënten, familie en zorgmedewerkers. Dit ondersteunen wij door middel van het digitale cliëntportaal CarenZorgt (www.carenzorgt.nl). Met CarenZorgt krijgen u en eventueel uw naasten online inzicht in de agenda, de dagelijkse zorgrapportages en uw Zorgleefplan. Daarnaast kunnen u en uw naasten berichten versturen naar de zorgmedewerkers.

Informatievideo

Maak kennis met CarenZorgt

Via uw computer of tablet kunnen u en uw naasten gratis gebruik maken van de beveiligde website www.carenzorgt.nl. Dat is prettig voor u en voor ons. U kunt bijvoorbeeld via Caren op elk gewenst moment een bericht achterlaten voor ons zorgteam. Zo kunnen we nog beter samenwerken aan uw zorg en welbevinden.

Via CarenZorgt kunt u:

  • De dagelijkse zorgrapportages inzien.
  • Uw zorgplan inzien. Zo heeft u altijd de actuele informatie bij de hand en ook uw naasten die u toegang geeft kunnen zien hoe het met u gaat.
  • Contact onderhouden met het zorgteam.
  • Gebruik maken van een overzichtelijke agenda om afspraken te noteren.

Starten met CarenZorgt

Als cliënt van Aqua Viva ontvangt u van ons een toestemmingsformulier en de gebruikersvoorwaarden van CarenZorgt. Wilt u gebruik maken van Caren dan dient u het toestemmingsformulier te ondertekenen en terug te geven aan een zorgmedewerker. U ontvangt vervolgens een brief met een code waarmee u kan inloggen op Carenzorgt.nl.

U activeert CarenZorgt door naar www.carenzorgt.nl te gaan en te kiezen voor account aanmaken. Vervolgens voert u de in inlogcode uit de brief in. U kunt dit zelf doen of uw code geven aan een familielid of kennis. Pas dan wordt CarenZorgt geactiveerd. Als u niets doet wordt CarenZorgt niet geactiveerd en wordt er geen informatie gedeeld. Wilt u meerdere personen toegang geven tot uw zorgdossier? Dan kunt u via connecties uw contacten uitnodigen.

Meer informatie of vragen?

Heeft u inhoudelijke vragen over CarenZorgt of over hoe het werkt? Kijk op Veel gestelde vragen of stel ze via info@carenzorgt.nl. Wilt u gebruik maken van CarenZorgt? Neem dan contact op met uw zorgmedewerker.