Aqua Viva beschikt over 99 appartementen, variërend in grootte van circa 55 m² tot circa 151 m². Daarvan zijn er 75 bedoeld voor mensen met een zorgindicatie. 24 van deze 75 appartementen bevinden zich op 3 (x 8) psychogeriatrische (gesloten) afdelingen.

De resterende 24 appartementen vallen in de vrije huursector en zijn momenteel alle verhuurd. U kunt zich als belangstellende echter altijd melden bij de makelaar (zie zijn gegevens hieronder).

Voor ouderen die informatie wensen over een koopappartement (in het Parkgebouw: er zijn er 23, allemaal verkocht) is dezelfde makelaar aanspreekbaar. Bewoners van het Parkgebouw kunnen delen in de faciliteiten van Aqua Viva.

Kom vrijblijvend kijken en zelf ervaren.

Als u geïnteresseerd bent in de woonmogelijkheden die Aqua Viva u kan bieden of belangstelling heeft in een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met onze makelaar:

Vincent van Breukelen
06 53 62 70 00
info@vanbreukelenmakelaardij.nl

De bij gelegenheid te verhuren/verkopen appartementen zullen ook te zien zijn op de site van Funda.

Voor vragen over de zorgarrangementen kunt u contact opnemen met:

Gerard van den Heuvel of Yvonne van de Veerdonk (teamcoaches), tel.: 024 383 8485
mail: gvandenheuvel@aquaviva.nl of yvandeveerdonk@aquaviva.nl

Aqua Viva hanteert voor diensten en services de tarieven te zien op de volgende lijst:  Facturering Dienstverlening versie 31 oktober 2019 De tarieven worden jaarlijks per 1 januari vastgesteld.