Op de corridors en de galerijen wonen over het algemeen mensen die op grond van de Wet langdurige zorg (Wlz) een ZZP 4 of 6 indicatie hebben. ZZP staat voor Zorgzwaarte pakket. Op de corridor bevindt zich de huiskamer somatiek (tweede verdieping). Op de corridor eerste verdieping bevindt zich de fysiotherapieruimte. Hier is ook een hoekje voor de pedicure ingericht. De kapster werkt op de corridor derde verdieping, naast de twee gastenkamers die wij in huis hebben.

Hieronder ziet u foto’s van een corridor-gang en daaronder een foto van een van de drie galerijen…

Hieronder ziet u enkele foto’s van een zogeheten “corridorappartement” (de voordeur komt uit op een gang met aan beide zijden appartementen). Dit appartement heeft in totaal een oppervlak van 55 m2. Het heeft een afgescheiden slaapruimte en een badkamer/wc. Er zijn corridorappartementen met of zonder balkonnetje.

Hieronder ziet u enkele foto’s van een zogeheten “galerij-appartement” (de voordeur komt uit op een buitengalerij). Dit appartement heeft in totaal een oppervlak van 55 m2. Het heeft een afgescheiden slaapruimte en een badkamer/wc. Er zijn corridorappartementen met of zonder balkonnetje.