Werken bij Aqua Viva

Bij Aqua Viva vind je betekenisvol werk met een gouden randje. Waarom? Wij zijn een relatief kleine organisatie en dat merk je. Onze mensen zijn collegiaal en betrokken. Wij kennen onze bewoners en elkaar. Persoonlijk. Dat maakt een voelbaar verschil in zorg én werkplezier.

Bij Aqua Viva werken ongeveer 100 collega's in de ouderenzorg en ondersteunende diensten. Team Zorg & Welzijn bestaat uit zorgverleners, huishoudelijke zorgmedewerkers en activiteitenbegeleiders. Onze teams hebben zich ontwikkeld tot zelforganiserende teams, wat maakt dat de teamleden zelf eigenaar zijn van en samen verantwoordelijk zijn voor roostering, planning en uitvoering. Zo zorgen we voor eigen regie, korte lijntjes en flexibiliteit.

Maar Aqua Viva biedt meer. Allerlei werk- en opleidingsmogelijkheden, carrièrekansen en niet onbelangrijk: de fijnste collega's!

Wat zijn jouw wensen en ambities? Maak kennis met Aqua Viva!

Stuur een mail naar werken@aquaviva.nl of loop eens binnen.

Je bent welkom!

Onze bewoners en collega's aan het woord...

Bewoners voelen of je werkt vanuit je hart. En wij voelen dat zij blij zijn met ons. Of het nu gaat om vakantie of zwangerschapsverlof: van sommige bewoners mogen we echt niet meer weg! We moeten professioneel blijven, maar ja, je bent ook gewoon een mens. Je leeft mee en soms huil je. Maar meestal lach je. Het is dankbaar werk.

Lilian Eijkhout, Helpende somatiek en Kim in den Bosch, Verzorgende IG somatiek

Onze bewoners en collega's aan het woord...

Met open armen ben ik ontvangen bij Aqua Viva. Iedereen is zo welkom. Mensen groeten elkaar en ik zie tevreden bewoners. Iedereen werkt hier met de drie H’s: met hoofd, hart en handen. Ik kijk goed hoe iemand voor wie ik zorg zich voelt. Het is fijn om te horen als de bewoners blij zijn mij te zien, dit geeft mij energie om te werken.

Tanja Akulova, Verzorgende IG 'de Hof'

Onze bewoners en collega's aan het woord...

Anderen helpen, dat is mijn diepste drijfveer. Na de middelbare school wilde ik niets anders dan werken in de zorg. Jarenlang heb ik dat met veel plezier gedaan. In mijn huidige functie ben ik vraagbaak voor collega’s en gaat meer tijd naar bijvoorbeeld overleg. Samen willen we het zo goed en fijn mogelijk maken voor onze bewoners.

Hanriëtte Creemers, seniorverpleegkundige somatiek

Onze bewoners en collega's aan het woord...

Je gehoord en gezien voelen, dat wil iedereen. Bij Aqua Viva kennen we elkaar, we weten wat we aan elkaar hebben. Samenwerken is hier vanzelfsprekend. Het persoonlijke contact typeert ons huis. Voor mijn collega’s ben ik niet alleen de planner/HR medewerker. Ik ben ook gewoon Marie-Josée, wiens deur altijd open staat.

Marie-Josée van der Heyden, planner/HR functionaris

Onze bewoners en collega's aan het woord...

Ga je lekker mee een bekske koffiedrinken? Iedere ochtend stel ik één van onze bewoners in mijn beste Brabants diezelfde vraag. Ze glimlacht. Het dialect en ons ritueel geven haar een vertrouwd gevoel. Ik weet van een andere mevrouw dat ze vroeger graag danste. En nu nog steeds, dus walsen we iedere dag samen naar de huiskamer. Als gastvrouw ben ik hier 100% op mijn plek. Ik zorg voor deze mensen alsof het mijn eigen ouders zijn.

Ine van Ewijk, gastvrijheidsmedewerker

Onze bewoners en collega's aan het woord...

Zorg is meer dan de directe zorg aan het bed. Als activiteitenbegeleider wil je dat mensen mooie momenten beleven. Frank heeft repro’s van een Van Gogh geschilderd en Arine genoot van een salsademonstratie, waarna ze zelf actief deelnam aan een workshop. Welzijn is een breed begrip en kent allerlei ingangen. We kijken naar wat wél kan, waarbij voor ons elke persoonlijkheid centraal staat. En er kan veel.

Ronald Bongaerts, activiteitenbegeleider

Onze bewoners en collega's aan het woord...

Koken is al jaren mijn passie. Als kok bij Aqua Viva zorg ik dat onze bewoners iedere dag gezond en gevarieerd eten. Uiteraard lekker vers. En dat op deze prachtige, inspirerende locatie!

Marc Keijsers (kok)