De Hof - psychogeriatrie

Als uw mentale gezondheid achteruit gaat en u psychogeriatrische klachten ontwikkelt, kan een zorgindicatie 5 of 7 worden afgegeven. Met een dergelijke indicatie komt u in aanmerking voor een plaats bij de Hof. De Hof bestaat uit drie verdiepingen met elk 8 kamers, waar psychogeriatrische zorg wordt verleend. Heeft u vragen over wonen bij de Hof? Mail zorgloket@aquaviva.nl.

Direct naar:

Professioneel en persoonlijk

Op de afdeling werken professionals, gespecialiseerd in het geven van psychogeriatrische zorg en begeleiden van bewoners met mentale klachten. Als bewoner hebt u uw eigen contactverzorgende, die uw contactpersoon op de hoogte kan houden van ontwikkelingen. Uw contactpersoon kan ook uw elektronisch patiëntendossier van Caren Zorgt raadplegen, voor informatie of om met de verpleegkundigen te communiceren. Eens per half jaar is voor iedere bewoner met indicatie 5, 6 of 7 een Multidisciplinair Overleg (MDO). In dat overleg komt u met uw verantwoordelijk arts, de verpleging, eventuele specialisten en de contactpersoon van uw familie bij elkaar. We bespreken dan de ontwikkelingen van de afgelopen periode en stellen –indien nodig– uw persoonlijke zorgplan bij.

De Hof: PG-appartement

Je eigen, vertrouwde appartement

Bij de Hof heeft iedere bewoner een eigen appartement van 30 m2. Dit heeft een bescheiden woon-/slaapkamer en een ruime badkamer. Uw appartement kunt u inrichten naar wens en de medewerkers van uw afdeling helpen u graag hiermee. Zo creëeren we samen een vertrouwde sfeer, waarin u zich thuis voelt.